SPF
Krema katharismou proswpou pws na th xrhsimopoihsw

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Όπως ισχύει σε κάθε κεφάλαιο του skincare, έτσι και στον καθαρισμό: η σύνθεση που θα επιλέξετε θα πρέπει να ανταποκρίνεται στον τύπο του δέρματός σας αλλά και τις ανάγκες του τη συγκεκριμένη περίοδο – μην ξεχνάτε ότι ένα ακατάλληλο προϊόν καθαρισμού μπορεί να γίνει αφορμή να μπει η επιδερμίδα σας σε… περιπέτειες. Αν έχετε κανονικό δέρμα, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από ένα απαλό προϊόν που καθαρίζει αποτελεσματικά και ενισχύει την σωστή λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού. Αν το δέρμα σας έχει τάση ξηρότητας (ένδειξη πως ο προστατευτικός φραγμός του έχει διαταραχτεί), τότε χρειάζεται μια σύνθεση η οποία να προσφέρει αποτελεσματικό αλλά ευγενικό καθαρισμό ενώ συγχρόνως το τροφοδοτεί με περιποιητικά συστατικά όπως τα απαραίτητα ceramides που αποκαθιστούν τον επιδερμιδικό φραγμό και συστατικά ενυδάτωσης, όπως το υαλουρονικό οξύ. Όσο για την υφή, προτιμήστε μια κρέμα καθαρισμού που προσφέρει ανακούφιση από την αίσθηση τραβήγματος και αφήνει απαλό το πρόσωπο μετά το ξέβγαλμα.

Συμβουλές φροντίδας για την κανονική προς ξηρή επιδερμίδα

    - Επιλέξτε προϊόντα καθαρισμού που έχουν απαλή σύνθεση, χωρίς άρωμα που ενδεχομένως να χειροτερέψει την ξηρότητα ή να προκαλέσει ερεθισμούς

    - Προτιμήστε ενυδατικές συνθέσεις με συστατικά όπως ceramides, που ενισχύουν τον επιδερμιδικό φραγμό και βοηθούν το δέρμα να συγκρατήσει την υγρασία του, υαλουρονικό οξύ που προσφέρει ενυδάτωση στην επιφάνεια της επιδερμίδας κλπ

    - Αποφύγετε την παρατεταμένη επαφή της επιδερμίδας με το ζεστό νερό που επιδεινώνει την αφυδάτωση

    - Μετά τον καθαρισμό, ταμπονάρετε απαλά την επιδερμίδα σας και εφαρμόστε ενώ είναι ακόμα νωπή την ενυδατική κρέμα η οποία θα «κλειδώσει» την υγρασία.

Ο καθαρισμός του προσώπου είναι το πρώτο, βασικό και απολύτως απαραίτητο βήμα του καθημερινού skincare για όμορφη, υγιή επιδερμίδα, ανεξάρτητα από την ηλικία. Ο λόγος είναι προφανής: μέσω του καθαρισμού απομακρύνονται από την επιφάνεια της επιδερμίδας παράγοντες που συσσωρεύονται και προκαλούν συνθήκες «ασφυξίας» στα κύτταρα (μακιγιάζ, σκόνη, ρύποι, σμήγμα) ενώ την ίδια στιγμή, το κατάλληλο προϊόν καθαρισμού, προσφέρει στην επιδερμίδα και περιποιητικά συστατικά που ενισχύουν την συνολική υγεία και εμφάνισή της. Γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η χρήση του σωστού προϊόντος καθαρισμού για την επιδερμίδα, η CeraVe έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στη συγκεκριμένη κατηγορία, υπογράφοντας διάφορους τύπους και συνθέσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες του κανονικού, ξηρού και λιπαρού δέρματος. Στην καρδιά όλων των συνθέσεων, βρίσκονται τα τρία απαραίτητα ceramides (1, 3. 6-II) όμοια με αυτά της επιδερμίδας για αποτελεσματικό καθαρισμό του δέρματος χωρίς να διαταράσσεται ο πολύτιμος επιδερμιδικός φραγμός.


Αν έχετε κανονικό προς ξηρό δέρμα και θέλετε ένα έξυπνο προϊόν καθαρισμού το οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, η Κρέμα Καθαρισμού Hydrating Cleanser της CeraVe είναι ιδανική, καθώς αναπτύχθηκε σε συνεργασία με δερματολόγους για να καθαρίζει και να αναζωογονεί το δέρμα χωρίς να το επιβαρύνει ή να δημιουργεί αίσθηση τραβήγματος ή ξηρότητας. Μαζί με τα τρία απαραίτητα ceramides για την αποκατάσταση και διατήρηση του επιδερμιδικού φραγμού, περιέχει και υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση καθώς και την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσυτεχνίας Τεχνολογία σταδιακής αποδέσμευσης MVE για ενυδάτωση καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Πώς θα χρησιμοποιήσετε την Κρέμα Καθαρισμού Προσώπου & Σώματος της CeraVe: κάντε μασάζ με το προϊόν σε βρεγμένο δέρμα, σε πρόσωπο ή/και σώμα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, ξεβγάλετε με χλιαρό νερό και στεγνώστε ταμποναριστά την επιδερμίδα με απαλές κινήσεις.


Αν απολαμβάνετε την αίσθηση του αφρού κατά τη διάρκεια του καθαρισμού, και έχετε κανονική έως ξηρή επιδερμίδα, προτιμήστε το Hydrating Cream-to-Foam Cleanser της CeraVe για το πρόσωπο. Αυτή η πλούσια κρέμα μεταμορφώνεται σε απολαυστικό αφρό μόλις έρθει σε επαφή με το νερό, προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και απομακρύνει τέλεια το μακιγιάζ χωρίς να δημιουργεί την παραμικρή υποψία «τραβήγματος» στην επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα την ενυδατώνει. Τα τρία απαραίτητα ceramides που περιέχει αποκαθιστούν και προστατεύουν τον επιδερμιδικό φραγμό, τα αμινοξέα συμβάλλουν στον απαλό αλλά αποτελεσματικό καθαρισμό από ρύπους, σμήγμα και μακιγιάζ, το υαλουρονικό οξύ προσφέρει ενυδάτωση ενώ χάρη στην Τεχνολογία MVE εξασφαλίζεται σταδιακή ενυδάτωση και καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Πώς θα χρησιμοποιήσετε την Αφρώδη Κρέμα Καθαρισμού Προσώπου της CeraVe: εφαρμόστε το προϊόν σε νωπή επιδερμίδα κάνοντας απαλές κινήσεις μασάζ, ξεβγάλετε με χλιαρό νερό και στεγνώστε το πρόσωπό σας με μια μαλακή πετσέτα, κάνοντας απαλές ταμποναριστές κινήσεις.

Message
Download Chrome