SPF

Συχνές Ερωτήσεις

Πού θα βρείτε τα προϊόντα της CeraVe

 • Τα προϊόντα της CeraVe είναι διαθέσιμα σε φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών που διαθέτουν τμήμα δερμοκαλλυντικών. Εδώ
  μπορείτε να βρείτε το κοντινότερο σε εσάς φυσικό σημείο πώλησης. Για ερωτήματα που αφορούν την τιμή των προϊόντων μας, παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στα σημεία αυτά. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση που δείχνετε στα προϊόντα μας!​

Η επιστήμη πίσω από την περιποίηση

 • Η ένδειξη «χωρίς άρωμα» σημαίνει ότι το προϊόν δεν περιέχει πρόσθετο άρωμα. Οι περισσότεροι δερματολόγοι συνιστούν προϊόντα χωρίς άρωμα, καθώς τα αρώματα μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς στο ευαίσθητο δέρμα. Ένα προϊόν με την ένδειξη «άοσμο» ενδέχεται να περιέχει αρωματικές ουσίες που δεν γίνονται αντιληπτές.

 • Ο επιδερμιδικός φραγμός είναι η εξωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας, η οποία συγκρατεί την υγρασία και, ταυτόχρονα, εμποδίζει τη διείσδυση ερεθιστικών παραγόντων. Για να περιγραφεί, χρησιμοποιείται συχνά η παρομοίωση «των τούβλων και του κονιάματος», σύμφωνα με την οποία τα κερατινοκύτταρα αποτελούν τα τούβλα και περιβάλλονται από ένα πλέγμα λιπιδίων που λειτουργεί σαν το κονίαμα. Αυτό το πλέγμα λιπιδίων αποτελείται από ceramides, χοληστερόλη και λιπαρά οξέα, με τα ceramides να απαρτίζουν το ~50% του βάρους των λιπιδίων. Με την πάροδο του χρόνου, η εξάντληση των λιπιδίων ενδέχεται να οδηγήσει στην απώλεια της υγρασίας, κάτι που προκαλεί ξηρότητα και ρωγμές ή/και φλεγμονή και ερεθισμό στον επιδερμιδικό φραγμό λόγω των εξωτερικών επιθετικών παραγόντων.

 • Η ανεπάρκεια των ceramides μπορεί να συμβάλει στην εμφάνιση ξηρότητας ή, στις πιο σοβαρές περιπτώσεις, στην ανάπτυξη δερματικών παθήσεων όπως η ψωρίαση και το έκζεμα.

 • Η επιδερμίδα περιέχει εκ φύσεως ceramides, τα οποία είναι λιπίδια και αποτελούν βασικό συστατικό του επιδερμιδικού φραγμού. Με την πάροδο του χρόνου, τα επίπεδα των ceramides μειώνονται, με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται ξηρό και θαμπό, να παρουσιάζει σκάσιμο και ερεθισμούς. Η σωστή ισορροπία των ceramides είναι απαραίτητη για τη βέλτιστη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού και για την ομορφιά και την υγεία της επιδερμίδας. Μάθετε περισσότερα για τα ceramides.

Σειρά προϊόντων CeraVe

 • Το 2005, μια ειδική ομάδα πιστοποιημένων δερματολόγων ανέπτυξε μια νέα τεχνολογία που περιέχει ceramides ίδια με εκείνα που απαντώνται εκ φύσεως στο δέρμα (1, 3, 6-II—γνωστό ότι τα επίπεδά τους είναι ανεπαρκή σε πολλές δερματικές παθήσεις), καθώς και λιπαρά οξέα και άλλα λιπίδια· όλα αυτά ενισχύθηκαν με τη βοήθεια μίας επαναστατικής τεχνολογίας σταδιακής απελευθέρωσης συστατικών, που ονομάστηκε MultiVesicular Emulsion (MVE). Με την εν λόγω τεχνολογία, εξασφαλίστηκε όχι μόνο η αποτελεσματικότητα των συνθέσεων σε ό,τι αφορά την αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού, αλλά και η ικανότητά τους να παρέχουν ενυδάτωση μακράς διάρκειας μετά από μία μόλις χρήση. Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία της CeraVe εδώ

 • Το 2005, στις ΗΠΑ, ερευνητές συνεργάστηκαν με κορυφαίους δερματολόγους, για να δημιουργήσουν τη μάρκα CeraVe –μια σειρά προϊόντων περιποίησης, σχεδιασμένων να συμβάλουν στην επανόρθωση και την ενίσχυση του επιδερμιδικού φραγμού. Οι ειδικοί γνωρίζουν ότι ο επιδερμιδικός φραγμός επιτελεί σημαντικό έργο όσον αφορά στην υγεία της επιδερμίδας, καθώς και ότι τα βασικά συστατικά του επιδερμιδικού φραγμού (ceramides) βρίσκονται σε ανεπάρκεια σε κάποιες δερματικές παθήσεις. Η CeraVe προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που εμπεριέχουν απαραίτητα ceramides.

 • Τα περισσότερα προϊόντα της CeraVe δεν δημιουργούν ατέλειες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν φράσσουν τους πόρους και δεν προκαλούν εξάρσεις ακμής. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε συμβουλευθείτε την ετικέτα ή τη σελίδα του προϊόντος. Κανένα προϊόν της CeraVe δεν περιέχει άρωμα και δεν προκαλεί ερεθισμούς.

 • Η τεχνολογία MultiVesicular Emulsion (MVE), που χρησιμοποιείται στα προϊόντα της CeraVe, απελευθερώνει τα βασικά συστατικά του προϊόντος αργά και σταδιακά, επιτρέποντας έτσι τη βέλτιστη απορρόφησή τους, για να προσφέρει εντατική θρέψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα, καθώς και να επανορθώσει, να αποκαταστήσει και να προστατεύσει τον επιδερμιδικό φραγμό. Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα της CeraVe συνεχίζουν να βελτιώνουν και να ενισχύουν τη φυσική λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού, ακόμα και για πολλές ώρες μετά την εφαρμογή τους.

 • Τα προϊόντα της CeraVe μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, με ορισμένα εξ αυτών να είναι σχεδιασμένα ειδικά για μια συγκεκριμένη περιοχή. Συζητήστε με τον δερματολόγο σας, για να μάθετε ποια προϊόντα της CeraVe είναι ιδανικά για τις δικές σας ανάγκες περιποίησης.

 • Σήμερα, η CeraVe προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης που έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με έμπειρους δερματολόγους. Συζητήστε με τον δερματολόγο σας, για να μάθετε ποια προϊόντα της CeraVe είναι ιδανικά για τις δικές σας ανάγκες περιποίησης.

 • Ο κατάλογος των συστατικών κάθε προϊόντος της CeraVe αναγράφεται τόσο στη συσκευασία όσο και στη σελίδα του προϊόντος, στην καρτέλα «Συστατικά». Αν έχετε ευαισθησία σε κάποιο συγκεκριμένο συστατικό, ή αν έχετε οποιονδήποτε προβληματισμό, σας συνιστούμε να συμβουλευθείτε τον δερματολόγο σας.

 • Τα προϊόντα της CeraVe δεν προκαλούν ερεθισμούς και δεν περιέχουν άρωμα. Τα περισσότερα επίσης δεν προκαλούν ατέλειες. Αν έχετε ευαισθησία σε κάποιο συγκεκριμένο συστατικό, ή αν έχετε οποιονδήποτε προβληματισμό, σας συνιστούμε να συμβουλευθείτε τον δερματολόγο σας.

Message
Download Chrome