Περιποίηση Προσώπου & Σώματος Ευαίσθητο Δέρμα: Χρήσιμες Συμβουλές | CeraVe
Cerave BLOG

Ευαίσθητο Δέρμα: Χρήσιμες Συμβουλές

facial moisturizing

Η κατάλληλη ενυδατική για ευαίσθητο δέρμα με τάση ξηρότητας

Ανακαλύψτε την ιδανική ενυδατική κρέμα για το ευαίσθητο δέρμα με τάση ξηρότητας, από τη CeraVe. Μπείτε στο site και μάθετε περισσότερα!

sensitive skin image

Ευαίσθητο δέρμα: Πώς να το φροντίσω;

Το ξηρό,ή και λιπαρό με τάση ακμής δέρμα μπορεί να εκδηλώσει ευαισθησία, γι' αυτό είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ευαίσθητη επιδερμίδα για να της παρέχουμε την κατάλληλη φροντίδα. Είναι εξίσου σημαντικό να αποφεύγουμε πιθανούς ερεθιστικούς παράγοντες και να επιλέγουμε απαλά προϊόντα καθαρισμού, ενυδάτωσης και φροντίδας του δέρματος.

Sensitive Skin Causes

Ευαίσθητο Δέρμα: Χαρακτηριστικά, Αιτίες και Συμπτώματα

Τα συμπτώματα του ευαίσθητου δέρματος περιλαμβάνουν ερυθρότητα, αίσθηση καύσου και τσούξιμο4 και προκαλούνται από την επαφή με συγκεκριμένα συστατικά που περιέχονται σε προϊόντα φροντίδας του δέρματος ή άλλα προϊόντα, περιβαλλοντικούς παράγοντες ή κάποια δερματική πάθηση, όπως το έκζεμα. Ωστόσο, ανεξάρτητα από τους παράγοντες πρόκλησης , μια από τις αιτίες του ευαίσθητου δέρματος μπορεί να είναι ο αποδυναμωμένος επιδερμιδικός φραγμός που αφήνει την υγρασία να εξατμιστεί και ερεθιστικούς παράγοντες να εισβάλλουν στο δέρμα.