SPF
Peripoihsh swmatos 3 tips gia super apalh epidermida

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Αν και η ενυδάτωση εκ των έσω, το να πίνουμε δηλαδή τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη για την επιδερμίδα (αλλά και για την καλή λειτουργία του οργανισμού συνολικά), η σωστή καθημερινή περιποίηση του σώματος είναι εξίσου σημαντική. Σκεφτείτε: κάθε φορά που χαλαρώνετε κάτω από το καυτό νερό (ένα από τα μεγαλύτερα «όχι» στην περιποίηση σώματος) ή χρησιμοποιείτε ένα ακατάλληλο προϊόν καθαρισμού, το δέρμα σας ταλαιπωρείται, καθώς απομακρύνονται τα φυσικά του έλαια που φροντίζουν να το κρατούν απαλό και ελαστικό, ενώ αποδυναμώνεται ο επιδερμιδικός φραγμός. Αν σε αυτό προσθέσουμε και το γεγονός ότι συχνά, λόγω έλλειψης χρόνου ή κούρασης, παραλείπουμε την αμέσως επόμενη, απαραίτητη κίνηση της ενυδάτωσης σώματος καθημερινά, τότε εύκολα γίνεται κατανοητό γιατί καραδοκούν η αφυδάτωση, οι ερεθισμοί, η αίσθηση τραβήγματος στο σώμα.

Τα καλά νέα είναι πως το να κρατήσετε την επιδερμίδα του σώματος σωστά ενυδατωμένη, απαλή και ελαστική, είναι μια πολύ απλή υπόθεση. Το μόνο που χρειάζεται είναι επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού και ενυδάτωσης σώματος και, εξίσου σημαντικό, να μην αφήνετε να περάσει μέρα χωρίς να το φροντίσετε σωστά, όπως άλλωστε κάνετε με το πρόσωπό σας.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ BODYCARE:

  • Ceramides: Βοηθούν στην αποκατάσταση και τη διατήρηση του επιδερμιδικού φραγμού
  • Υαλουρονικό οξύ: Ενισχύει τα επίπεδα ενυδάτωσης και «κλειδώνει» την υγρασία στην επιδερμίδα.
  • Σκουαλάνιο / τριγλυκερίδια: Αυτά τα έλαια θρέψης συμβάλλουν στην απαλότητα και ελαστικότητα του δέρματος
  • Ουρία: Πολύτιμη για το ξηρό και πολύ ξηρό δέρμα, δρα ως υγροσκοπική ουσία, σφραγίζοντας την υγρασία και απαλύνοντας την επιδερμίδα.
  • Σαλικυλικό οξύ: Το διάσημο βήτα υδροξυοξύ απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα βοηθώντας το τραχύ δέρμα να ξαναβρεί την απαλότητά του.

Ceramides: Απαραίτητα και στη φροντίδα του σώματος

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας σχετίζεται άμεσα με έναν ενδυναμωμένο επιδερμιδικό φραγμό. Καθοριστικό ρόλο σε αυτό παίζουν τα ceramides τα οποία είναι λιπίδια (έλαια) που υπάρχουν εκ φύσεως στο δέρμα και είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του επιδερμιδικού φραγμού και τη συγκράτηση της υγρασίας. Χωρίς τα ceramides, το δέρμα γίνεται ξηρό και ευάλωτο, παρουσιάζει κνησμό ή ερεθισμούς. Από τους διάφορους τύπους ceramides, τρία είναι εκείνα που θεωρούνται απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του δερματικού φραγμού τα ceramides 1,3 και 6ΙΙ. Σε αυτά εστίασε η CeraVe, η οποία σε συνεργασία με δερματολόγους, ανέπτυξε μια σειρά προϊόντων περιποίησης βασισμένων σε αυτά τα τρία απαραίτητα ceramides, μαζί με λιπαρά οξέα και άλλα λιπίδια. Στόχος της: ήδη από το πρώτο βήμα φροντίδας, τον καθαρισμό, να ξεκινάει η διαδικασία αναπλήρωσης των ceramides, επανόρθωσης και ενίσχυσης του επιδερμιδικού φραγμού.

Καθαρισμός & ενυδάτωση σώματος: «ντουέτο» απαλότητας

Κάθε προϊόν που προορίζεται να έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα σας θα πρέπει να το επιλέγετε πολύ προσεκτικά. Τα προϊόντα καθαρισμού σώματος της CeraVe αποτελούνται από ήπιους αλλά αποτελεσματικούς καθαριστικούς παράγοντες καθώς και 3 απαραίτητα ceramides που συμβάλλουν στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού. Ενδεικτικό του απόλυτου σεβασμού που δείχνουν στο δέρμα, πέρα από το γεγονός πως έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με δερματολόγους, είναι και το ότι είναι κατάλληλα και για τον καθαρισμό του προσώπου!

Αν έχετε κανονικό προς ξηρό δέρμα, επιλέξτε την Κρέμα Καθαρισμού Προσώπου & Σώματος Hydrating Cleanser, η οποία καθαρίζει και αναζωογονεί το δέρμα χωρίς να το επιβαρύνει και χωρίς να δημιουργεί αίσθηση τραβήγματος ή ξηρότητας. Τα τρία απαραίτητα ceramides που περιέχει προστατεύουν τον φυσικό φραγμό του δέρματος, το Υαλουρονικό οξύ προσελκύει την υγρασία στην επιφάνεια της επιδερμίδας και συμβάλλει στη διατήρησή της, ενώ το κατοχυρωμένο σύστημα διάχυσης MVE απελευθερώνει διαρκώς ενυδατικά συστατικά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Για το κανονικό έως το πολύ ξηρό, ατοπικό δέρμα για το οποίο το στάδιο του καθαρισμού είναι μια δοκιμασία, η CeraVe δημιούργησε το Καθαριστικό Προσώπου & Σώματος Hydrating Foaming Oil. Αυτό το αφρώδες λάδι καθαρισμού συνδυάζει ήπιους επιφανειοδραστικούς παράγοντες με αμινοξέα που δεν αφυδατώνουν το δέρμα, δύο έλαια θρέψης (σκουαλάνιο και τριγλυκερίδια), που βοηθούν την επιδερμίδα να αναπληρώνει την υγρασία της και, φυσικά, τα τρία απαραίτητα ceramides για την αποκατάσταση και διατήρηση του επιδερμιδικού φραγμού. Δεν περιέχει κλασικό σαπούνι, άρωμα και parabens, είναι μη φαγεσωρογόνο, με ισορροπημένο pH και υποαλλεργικό.

Όσο για την καθημερινή ενυδάτωση του σώματος , οι ειδικοί δεν σταματούν να τονίζουν ότι είναι εξίσου σημαντική με την καθημερινή ενυδάτωση του προσώπου. Η CeraVe ανέπτυξε σε συνεργασία με δερματολόγους συνθέσεις που, χάρη στην παρουσία των τριών απαραίτητων ceramides, των ειδικά επιλεγμένων ενυδατικών παραγόντων και του επαναστατικού συστήματος σταδιακής αποδέσμευσης MVE, επιδιορθώνουν και ενδυναμώνουν τον επιδερμιδικό φραγμό ενώ τροφοδοτούν και “κλειδώνουν” την πολύτιμη υγρασία στο εσωτερικό της επιδερμίδας.

Αν έχετε ξηρό, πολύ ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα, απλώστε αμέσως μετά το ντους, σε νωπή επιδερμίδα, την Ενυδατική Κρέμα Προσώπου & Σώματος CeraVe Moisturising Cream. Η πλούσια υφή της απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας, χαρίζει άμεσα μια απολαυστική αίσθηση ανακούφισης ενώ τα τρία απαραίτητα ceramides, το υαλουρονικό οξύ και η κατοχυρωμένη τεχνολογία MVE φροντίζουν να αποκαταστήσουν τη σωστή λειτουργία του φραγμού ενώ εξασφαλίζουν non-stop ενυδάτωση και απαλότητα. Προτιμάτε τις πιο ελαφριές, λεπτόρρευστες υφές; Επιλέξτε το Ενυδατικό Γαλάκτωμα Προσώπου & Σώματος Moisturising Lotion της CeraVe, με τρία απαραίτητα ceramides, υαλουρονικό οξύ και την τεχνολογία σταδιακής αποδέσμευσης συστατικών MVE, που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, αποκαθιστά τον προστατευτικό επιδερμιδικό φραγμό, ενώ κρατάει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και απαλή για ώρες.

Message
Download Chrome