SPF
Enudatwsh swmatos entopiste tis anagkes ths epidermidas sas

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Αν και για τους περισσότερους η ενυδάτωση του προσώπου είναι αδιαπραγμάτευτη κίνηση καθημερινής φροντίδας, δεν ισχύει το ίδιο και για την ενυδάτωση του σώματος. Το πόσο αυτή η αμέλεια επηρεάζει την ισορροπία του δέρματος, γίνεται φανερό και αισθητό μετά από ένα χρονικό διάστημα: αίσθηση τραβήγματος, κνησμός, λεπτές γραμμές (ιδιαίτερα στην ντελικάτη περιοχή του ντεκολτέ), τραχιές ζώνες, θαμπάδα, δείχνουν ξεκάθαρα πως ο επιδερμιδικός φραγμός έχει αποδυναμωθεί και πως χρειάζεται να κάνετε κάτι για αυτό... χθες. Ο τρόπος να επανορθώσετε είναι γνωστός και απλός: αφού εντοπίσετε τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, επιλέξτε την κατάλληλη ενυδατική σώματος και υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα τη χρησιμοποιείτε ευλαβικά, ακριβώς όπως την ενυδατική προσώπου. Το αποτέλεσμα είναι βέβαιο ότι αξίζει αυτά τα λίγα περισσότερα λεπτά στο μπάνιο σας.

3 TIPS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

- Θα πρέπει να εφαρμόζετε την ενυδατική σώματος αμέσως μετά το ντους, όταν η επιδερμίδα είναι ακόμα νωπή. Έτσι η σύνθεση θα «σφραγίσει» την υγρασία στην επιδερμίδα και θα την κρατήσει ενυδατωμένη.

- Στο ερώτημα «πόσο συχνά να χρησιμοποιώ μια ενυδατική σώματος μέσα στην ημέρα;», οι ειδικοί απαντούν ότι αυτό εξαρτάται από τον τύπο και τα «θέλω» της επιδερμίδας σας. Οπωσδήποτε, πάντως, μετά το ντους, το ξύρισμα ή την απολέπιση.

- Μην ξεχνάτε τα χέρια σας! Η ευαίσθητη επιδερμίδα τους βρίσκεται συνεχώς εκτεθειμένη στους εξωγενείς επιθετικούς παράγοντες, όπως το κρύο, ο αέρας, τα αντισηπτικά κλπ- και ο επιδερμιδικός φραγμός τους κινδυνεύει. Επιλέξτε μια κρέμα χεριών χωρίς άρωμα, με ceramides και συστατικά που αποτρέπουν τους ερεθισμούς, το ξεφλούδισμα και το σκάσιμο.

Η ενυδάτωση είναι μια βασική ανάγκη της επιδερμίδας, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Όμως, ενώ δεν αφήνουμε ούτε μέρα το πρόσωπό μας χωρίς ενυδάτωση, συχνά παραλείπουμε να ενυδατώσουμε το σώμα μας μετά το ντους θεωρώντας, λανθασμένα, πως είναι πιο ανθεκτικό και «συγχωρεί» αυτή τη σοβαρή παράληψη στην καθημερινή φροντίδα του. Μέχρι που έρχεται η στιγμή όπου το σιωπηλό σώμα, ταλαιπωρημένο από καθημερινές συνήθειες όπως το ζεστό μπάνιο, τα ακατάλληλα προϊόντα καθαρισμού, τις περιβαλλοντικές επιθέσεις, το στρες αλλά και την φυσιολογική φθορά του χρόνου, με τις φυσικές του «δεξαμενές» ενυδάτωσης και τα φυσικά αποθέματα ceramides... στο κόκκινο, όχι απλώς «μιλάει» αλλά «φωνάζει» ότι υποφέρει από την αφυδάτωση! Τα σημάδια της στην επιδερμίδα γίνονται αισθητά και ορατά: αίσθηση τραβήγματος, κνησμός, λεπτές γραμμές (ιδιαίτερα στην ντελικάτη περιοχή του ντεκολτέ), τραχιές ζώνες, θαμπάδα, δείχνουν ξεκάθαρα πως ο επιδερμιδικός φραγμός έχει αποδυναμωθεί και πως χρειάζεται να κάνετε κάτι για αυτό... χθες.

Όμως δεν υπάρχει κανένας λόγος να αφήσετε την επιδερμίδα σας να φτάσει σε αυτό το σημείο όταν το μόνο που χρειάζεται για να παραμείνει ελαστική και απαλή δεν είναι παρά λίγα μόλις έξτρα λεπτά από τον χρόνο σας στο μπάνιο και, βέβαια, την κατάλληλη ενυδατική κρέμα σώματος. Αν κάπου εδώ σκέφτεστε πως όλες οι ενυδατικές σώματος είναι ίδιες, ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσετε για το καλό της επιδερμίδας σας. Ο ρόλος μιας κρέμας σώματος δεν είναι μόνο αισθητηριακός αλλά πολύ πιο ουσιαστικός: ακριβώς ό,τι ισχύει στις ενυδατικές συνθέσεις για το πρόσωπο, έτσι και στο σώμα, η σύνθεση που θα επιλέξετε για την καθημερινή του ενυδάτωση θα πρέπει να είναι μελετημένη για τον τύπο της επιδερμίδας σας, να περιέχει συστατικά που επανορθώνουν και ενισχύουν τον πολύτιμο επιδερμιδικό φραγμό (ceramides, υαλουρονικό οξύ), να προσφέρει και να κλειδώνει την ενυδάτωση για ώρες, να εξασφαλίζει την ελαστικότητα και την απαλότητά της.

Τα προϊόντα περιποίησης σώματος της CeraVe έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με δερματολόγους με βάση τα πιο αυστηρά κριτήρια ώστε να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στην επιδερμίδα. Έχοντας μελετήσει σε βάθος το ρόλο που παίζουν τα ceramides - λιπίδια που υπάρχουν φυσικά στο δέρμα- στη σωστή λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού, δεν θα μπορούσε παρά να τους δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στις συνθέσεις της: τρία απαραίτητα ceramides (1,3 και 6-ΙΙ), , όμοια με αυτά της επιδερμίδας, βρίσκονται στην καρδιά κάθε μίας ενυδατικής κρέμας και λοσιόν σώματος της Cerave, με στόχο να αποκαθιστούν και να ενισχύουν καθημερινά τον πολύτιμο επιδερμιδικό φραγμό, σε συνδυασμό με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσυτεχνίας Τεχνολογία MVE που απελευθερώνει ενυδατικά συστατικά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εντοπίσετε τις ανάγκες της επιδερμίδας σας και να βάλετε στην καθημερινή φροντίδα του σώματός σας, την αντίστοιχη πρόταση περιποίησης της CeraVe:

- Το Ενυδατικό Γαλάκτωμα Προσώπου & Σώματος CeraVe Moisturising Lotion είναι ιδανικό για καθημερινή ενυδάτωση για κανονική έως ξηρή ή και πολύ ξηρή επιδερμίδα, ακόμα και για την πιο ευαίσθητη. Με ελαφριά, μη λιπαρή υφή, υποαλλεργικό και χωρίς άρωμα, είναι εμπλουτισμένο με τα τρία απαραίτητα ceramides και υαλουρονικό οξύ ώστε να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και να συμβάλλει στην αποκατάσταση του προστατευτικού επιδερμιδικού φραγμού. Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία σταδιακής αποδέσμευσης των συστατικών MVE, απελευθερώνει ενυδατικά συστατικά κατά τη διάρκεια της ημέρας, τροφοδοτώντας την επιδερμίδα με 24ωρη ενυδάτωση.

- Η Ενυδατική Κρέμα Προσώπου & Σώματος CeraVe Moisturising Cream είναι αυτό το χάδι ανακούφισης που έχει ανάγκη η ξηρή και πολύ ξηρή επιδερμίδα. Στη σύνθεσή της περιέχει τα τρία απαραίτητα ceramides που αποκαθιστούν τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού και τον προστατεύουν, υαλουρονικό οξύ που συγκρατεί την υγρασία στην επιφάνεια της επιδερμίδας καθώς και την Τεχνολογία MVE που την κρατά ενυδατωμένη και απαλή όλη μέρα. Η πλούσια υφή της απορροφάται αμέσως και αφήνει μια πολύτιμη αίσθηση άνεσης, είναι υποαλλεργική, χωρίς άρωμα, δεν προκαλεί ατέλειες και είναι κατάλληλη ακόμα και για ευαίσθητο δέρμα.

Η CeraVe Moisturising Lotion και η CeraVe Moisturising Cream προσφέρουν ακριβώς το ίδιο επίπεδο ενυδάτωσης, επανόρθωσης και προστασίας του επιδερμιδικού φραγμού στην ξηρή και πολύ ξηρή επιδερμίδα. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε την υφή που απολαμβάνετε περισσότερο και, κυρίως, να μείνετε πιστοί στην καθημερινή χρήση της.

- Η CeraVe SA Smoothing Cream Ενυδατική Κρέμα με Ουρία, είναι σχεδιασμένη να βελτιώνει μέρα με τη μέρα το ξηρό, τραχύ, ανομοιόμορφο δέρμα. Το σαλικυλικό οξύ που περιέχει προσφέρει απαλή καθημερινή απολέπιση, η ουρία σε συγκέντρωση 10% σφραγίζει την υγρασία και απαλύνει το δέρμα, το υαλουρονικό οξύ προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση, η νιασιναμίδη καταπραύνει την επιδερμίδα ενώ τα τρία απαραίτητα ceramides αποκαθιστούν και ενισχύουν τον επιδερμιδικό φραγμό. Και εδώ, η τεχνολογία σταδιακής αποδέσμευσης MVE απελευθερώνει σταδιακά ενυδατικά συστατικά ώστε να μην βρεθεί η επιδερμίδα στιγμή χωρίς πολύτιμη υγρασία.

Message
Download Chrome